Blog

På vores blog finder du gratis guides, tips og råd til at vækste din forretning online.

Guide: Lær at markedsføre din virksomhed på LinkedIn på 5 minutter

17/04-2018    Af Kasper Laursen

LinkedIn bliver i marketingsøjemed tit overset af virksomheder, der næsten udelukkende bruger virksomhedsprofilen på netværket til rekruttering. Dog kan LinkedIn meget mere end at fungere som reklamesøjle for virksomheders jobopslag. Vidste du eksempelvis, at en større undersøgelse bragt af Forbes konkluderer, at LinkedIn suverænt er det sociale medie, B2B virksomheder drager mest nytte af i markedsføringsperspektiv?

Læs mere

Googles Algoritmer

16/04-2018    

En algoritme er i bund og grund en formel, der skal løse et problem. Når en algoritme nævnes i en online marketing kontekst, handler det om, at Google bliver endnu bedre til at sortere de gode hjemmesider fra de dårlige i søgeresultaterne. Læs her om de forskellige opdateringer af Googles algoritme. 

Læs mere

Hvad er Google My Business?

13/04-2018    

Med Google My Business kan din virksomheds oplysninger fremgå i højre side af søgeresultaterne eller på Google Maps. Læs her hvorfor du skal have Google My Business - og få en guide til hvordan du sætter det op!

 

Læs mere

Den perfekte landeside

10/04-2018    

Vi bruger ordet ”landesider” om de sider, du lander på, når du klikker på et af de mange søgeresultater i Google. Formålet med landesider er, at de skal generere flere kunder til dig. Spørgsmålet er, hvordan Siteworks får det til at ske? Læs med her og få svaret!

Læs mere

Hvorfor er Google Analytics så vigtigt?

06/04-2018    

Det er alfa omega, at du bruger Google Analytics! Google Analytics er det værktøj der viser dig, hvorvidt du får noget ud af de annoncekroner, som du har investeret i online marketing. Analytics giver dig blandt andet indblik i:

  • Hvor mange besøgende har du på dit website?
  • Hvor kommer trafikken fra (Google AdWords, Googles almindelige søgeresultater, Facebook, LinkedIn etc.)?
  • Hvor længe bliver kunderne på dit website?
  • Etc.

Siteworsks vil gerne give dig en gratis gennemgang af dine data. Følg blot manualen herunder. 

 

Læs mere

Er din hjemmeside usikker?

24/10-2017    Af Kasper Laursen

Du har måske bemærket, at der på nogle hjemmesider bliver vist en lille hængelås i browserfeltet længst til venstre, hvis adgangen til hjemmesiden er krypteret (HTTPS). Det betyder, at alle oplysninger, som eks. kontaktoplysninger der indtastes i en kontaktformular, bliver krypteret, og dermed er sikret mod hackerangreb og lignende.

Læs mere

Guide: Hvordan virker Facebook retargeting?

20/06-2016    Af Kasper Laursen

Du har garanteret bemærket, at når du tidsfordriver på Facebook, bliver du mødt af en masse ’sponsorerede’ annoncer, der oftest har stor relevans for dig.

Hvor kommer de fra?

De udspringer af dét, Facebook kalder ’retargeting’. I AdWords-terminologi hedder det ’remarketing’. Konceptet er det samme. Jeg holder mig til ’retargeting’-begrebet i dette indlæg, hvor jeg forklarer, hvordan retargeting virker – og hvorfor du skal med på vognen. 

Læs mere