Icon

Er jeres IT-miljø driftsikkert?

Servere kræver løbende vedligehold, internetudbyderne forbedrer konstant deres teknologier, og trådløse netværk vinder hastigt frem.

Er det på tide at få kigget jeres IT-drift efter i sømmene?

På denne side kan du læse om, hvordan vi sikrer din virksomhed et driftsikkert IT-miljø.  

Kontakt os

Få en uforpligtende vurdering af jeres IT-installationer - kvit og frit!

Kontakt os her

Få en uforpligtende vurdering af jeres IT-installationer - kvit og frit!

Kontakt os her

Servere

Har I fortsat behov for en lokal server? Mange opgaver kan løses i skyen, mens nogle opgaver kræver en eller flere lokale servere.
 

Hvilke servere arbejder vi med? 

Vi arbejder med både Linux-servere og Windows-servere, Active Directory, SQL, Exchange Servere, Web-applikationer, standard- og special-applikationer.

Fælles for alle servere er, at det kræver løbende opdatering og vedligehold for at have et driftsikkert IT-miljø.


Tag en IT-konsulent med på sidelinjen

Hvis I er i tvivl om, hvorvidt jeres server-setup er det rigtige, kan I spare mange ressourcer ved at have en IT konsulent med på sidelinjen, inden I investerer i en større omlægning. 

IT drift

Internet

  • Har I båndbredde nok? 
  • Er forbindelsen stabil? 
  • Betaler I for meget for internetadgang? 

Internetudbyderne forbedrer hele tiden på deres teknologier, netværk og centraler. Derfor kan det være en god idé med jævne mellemrum at afsøge markedet for bedre eller billigere forbindelser. Vi arbejder sammen med alle de seriøse udbydere, store som små.

Servere support

Netværk

Traditionelt er det kablede netværk at foretrække, men de nye trådløse muligheder har nået et niveau, hvor man sagtens kan binde et stort kontor sammen på Wi-Fi alene.


Vi sikrer, at opsætningen kører optimalt 

Inden en større omlægning foreslår vi en gennemgang af det udstyr, der kobles på, for at sikre at opsætningen vil komme til at køre optimalt.


Brug vores IT konsulenter på planlægningsniveau

Vi gør os ikke selv i kabeltræk, men er gerne med på planlægningsniveau på nye installationer eller udvidelse af eksisterende sammen med jeres elektriker. 

Internet support

Arbejdsstationer

Stationære, tynde klienter eller en god bærbar? Vi har erfaring med forskellige brands og platforme. 


PC eller Mac? 

Afhængigt af hvad I allerede har i maskinparken, eller ønsker at omlægge til, kigger vi gerne på jeres eksisterende Macs, Lenovo, Dell, HP (og alt andet) maskiner og finder ud af, om vi kan forbedre jeres nuværende udstykning eller kombinere nyanskaffelse med en rokade af eksisterende udstyr.


Lad os kigge på jeres eksisterende systemer, inden I investerer

I flere tilfælde kan mindre opdateringer af eksisterende systemer faktisk forlænge levetiden og dermed udskyde en investering. 

Netværk support