Icon

Hvad er IT-sikkerhed i dag?

Tidligere var sikkerhed en fornuftig firewall - i dag er behovet for sikkerhed rykket helt ind på de enkelte medarbejderes enheder i form af software-firewalls, antivirus, malware-scanner, secure-DNS, automatisk app-opdatering og uddannelse af medarbejdere i sikker adgang til nettet. 

Læs mere om, hvordan vi sikrer jer et sikkert IT-miljø nedenfor.  

Kontakt os

Få en uforpligtende vurdering af jeres IT-installationer - kvit og frit!

Kontakt os her

Få en uforpligtende vurdering af jeres IT-installationer - kvit og frit!

Kontakt os her

Software

Vi er velbevandrede, når det kommer til sikker software.

Vores IT-konsulenter er eksperter på antivirusprogrammer, mailfiltreringstjenester og løbende applikationsopdateringer, der automatisk finder sårbare programmer, der kræver opdatering, for at lukke softwaresårbarheder.
 

Heimdal

Man er ikke længere helgarderet med PC-sikkerhed ved blot at have en firewall og antivirus installeret. Der er for de IT-kriminelle indgange til systemerne gennem uddaterede programmer, mail-angreb, phishing osv.

Vi anbefaler den danske software-pakke Heimdal som supplement til en god antivirus, for netop at imødekomme disse problemer. Heimdal-softwaren stopper for adgangen til de eksterne skadelige servere, og hjælper med at opdatere vigtige programmer på PC’en, så I ikke selv behøver være opmærksomme på det.

Software support

System

Firewall

Er jeres behov større end Internetudbyderen eller jeres interne ressourcer rækker til? Vi hjælper gerne med administrationen af et sikkert og fleksibelt firewallsetup, der giver mulighed for at kontrollere og begrænse både intern som ekstern trafik.
 

VPN

Det er ofte vigtigt at kunne tilgå netværket på kontoret, også selvom man arbejder hjemmefra eller er på farten eller har ferie. Vi kan hjælpe med en krypteret opkobling når I er væk fra kontoret. Løsningen konfigureres efter behov, fra f.eks. en software-løsning på jeres eksisterende server med overskydende ressourcer, eller en dedikeret VPN-enhed der kan klare flere hundrede Mbps.

 

System support

Backup

Har I backup af jeres vigtige dokumenter og mails?


Kryptering af sårbare dokumenter 

Vi er eksperter på backup og kryptering af vigtige og/eller sårbare dokumenter. Med den rette backup-løsning er vigtige dokumenter krypteret, lokaliseret i Danmark, samt hurtigt tilgængelige ved gendannelse.


Mailbackup

På samme vis yder vi mailbackup, der ligeledes sikrer, at vigtige og/eller sårbare mails krypteres, med lokation i Danmark, og som også hurtigt kan gendannes. 

Backup support