Bedemand Dalgaard

Website design - AdWords

Nyt website

Bedemanden Gitte Dalgaard blev kunde hos Siteworks, da hun ønskede hjælp til at køre sine Google AdWords-annoncer. Efter kort tids samarbejde kom vi dog frem til, at hendes website voldte mange problemer. Sitet var blevet kodet i ren HTML, og bedemanden kunne ikke selv rette i tekst eller billeder. Det begrænsede Gitte. Siteworks lavede derfor et helt nyt website til Bedemand Dalgaard i vores eget CMS. Hver side på sitet blev efterfølgende søgemaskineoptimeret.

Siteworks CMS

Fordelene ved at få websitet sat op i Siteworks CMS var, at det nu var langt lettere at ændre på indholdet og opsætningen af siderne og menuen. Udover at få pustet liv i og gjort vores kundes website let at redigere, fik Gitte Dalgaard også taget nogle flotte portrætbilleder hos Siteworks. Det var vigtigt at vise sine kunder, hvem der stod bag navnet, og billederne passede godt til det nye online design.

www.bedemanddalgaard.dk

 

AdWords gav henvendelser

Efter redesign af websitet kunne vi igen fokusere på AdWords. Det er nemlig utrolig vigtigt, at website og landeside fungerer og indeholder de rigtige søgeord, før ens AdWords-annoncer vil opnå et højt kvalitetsresultat og give dig det fulde udbytte. Inden for kort tid ringede bedemanden med en god nyhed; hun var begyndt at få henvendelser efter en lang, stille periode.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad Siteworks kan gøre for dig, så udfyld kontaktformularen nedenfor.

 

Kaffe?

Vi vil rigtig gerne snakke med dig om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Kaffen står klar.
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.