KA-Autosadelmager

Website - SEO - Facebook

Website

KA-Autosadelmager havde et forældet website i et Joomla CMS, hvilket skabte en del udfordringer. De var dog meget tilfredse med websitets udseende, og derfor lavede vi et nyt website i vores eget CMS - der næsten er identisk med det gamle design. Alt i alt betyder det, at de nu har et opdateret site, der dog stadig har det tidligere visuelle udtryk. 

 

SEO

Websitet er bygget op omkring alle kunstens regler inden for SEO. Det er et hurtigt, mobilvenligt og sikkert website, der er krypteret til HTTPS. Derudover har vi udvidet sitet med flere nye landesider, der handler om kundens kerneydelser. De nye landesider vil danne grobund for det videre arbejde med at skabe høje placeringer i Googles søgeresultater - og flere kunder for KA-Autosadelmager. 

Læs mere om https her.

 

Facebook

Ligesom det nye website med de nye landesider vil danne det bedst mulige udgangspunkt for succes i Google, vil det også gavne vores arbejde med Facebook-annoncering. Facebook tilbyder intet mindre end helt fantastiske muligheder, når det kommer til annoncering, og derfor skal det blive spændende at se resultaterne heraf.

Læs mere om Facebook retargeting her.

Kaffe?

Vi vil rigtig gerne snakke med dig om dine mål og drømme for din virksomhed. Kaffen står klar.
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.