Marianne Lynge

Webdesign - Udvikling af shop

En shop til kunstneren

Marianne Lynge arbejder som kunstner, og hun havde allerede et gammelt website hos os med nogle år på bagen. Hun ønskede et mere moderne website med dertilhørende shop. Fra shoppen ønskede hun både at sælge andres og sin egen kunst. Derfor var det en nødvendighed, at hun selv kunne administrere sine varer - både billeder, tekst og placeringer af varer i shoppen.

Et moderne design

Marianne ønskede et mere simpelt look for sit nye website. Med et mere minimalistisk webdesign fik vi fremhævet hendes kunst og bragt det vigtigste i fokus. Da hendes nye shop nu er blevet en så stor del af sitet, med masser af farvestrålende billeder, komplimenteres sammenspillet mellem den rolige lyse baggrund, de tynde streger og ikke mindst kunsten hinanden godt.
 

Shopløsning

På Mariannes website er der brugt Siteworks' egen shopløsning, der er indbygget i Siteworks' CMS-system. På kort tid opsatte vi en shop, der dels kan vise hendes varer, og som gør det muligt for de besøgende at putte varerne i en kurv. Der er også flere avancerede muligheder og indstillinger tilgængelig til netop at skabe en webshop, der rammer lige den forretning, man har. Vi har designet shoppen på Mariannes website i samme stil, som resten af sitets design. På den måde er der skabt en god synergi, hvilket er vigtigt, når brugeren klikker sig rundt. De får dermed ikke en følelse af at komme over i et andet univers, når de besøger shoppen.

Se Marianne Lynges website og shopløsning her.

 

Kaffe?

Vi vil rigtig gerne snakke med dig om, hvad du ønsker af et nyt webdesign. Kaffen er klar.
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.