Mercedes-Benz CPH

SEO - AdWords - Facebook

Fast sparrings partner

Mercedes-Benz CPH har været kunde hos Siteworks siden 2012. Igennem tiden har vi været deres faste sparringspartner, hvor vi har rådgivet om og lavet alt fra SEO til annoncering i AdWords og Facebook. Foruden online marketing har vi udarbejdet flere brugeradfærds- og KPI-rapporter. Rapporterne har været et værdifuldt værktøj til at give vores kunde indsigt i, hvordan de forskellige trafikkilder performer, og hvor marketingskronerne får det bedste afkast.

SEO

Igennem dybdegående analyser har vi hjulpet Mercedes-Benz CPH med at træffe afgørende valg af søgeord, sidestruktur og fokusområder. Det, som virksomheder vælger at kalde deres produkter eller services internt, er ikke nødvendigvis det samme som det, folk søger efter på nettet. Derfor er det utrolig vigtigt at vide, hvordan man skriver webtekster til brugerne såvel som Google. Det hjælper Siteworks med.

 

Facebook

I starten eksisterede der kun en Facebook-side for personbiler, men Siteworks fik sidenhen oprettet en side for varebiler. Mercedes’ målgrupper benytter i høj grad de sociale medier til at kommunikere med virksomheden, så det var vigtigt for Mercedes-Benz CPH at være til stede online. I tæt samarbejde med os har vi monitoreret begge deres Facebook-sider, så brugerne fik de svar, de efterspurgte.

 

Kaffe?

Vi vil rigtig gerne snakke med dig om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Kaffen står klar.
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.