Nordic Catering

Webdesign - Tekstforfatning - Linkbuilding

Webdesign

I 2018 designede vi Nordic Caterings nye website. Hensigten var at lave et indbydende og smukt design, der er let at navigere rundt i for de besøgende. Derudover er websitet naturligvis bygget op omkring Googles retningslinjer og principper. 

Se Nordic Caterings webdesign her. 

Tekstforfatning

I tæt dialog med Nordic Catering udformede vi teksterne til websitet, der derfor bærer præg af, at medarbejdere selv har været en del af processen. Indholdet virker på den måde autentisk - og stemmer overens med virksomhedens værdier. Teksterne er søgemaskineoptimerede og målet er at skabe så høje placeringer i Google som muligt qua vores arbejde med SEO.

 

 

Linkbuilding

Efter lanceringen af det nye website gik vi igang med linkbuilding. Google anskuer links fra andre websites som værende anbefalinger - og de belønner med gode placeringer, hvis andre troværdige websites linker Nordic Catering. Linkbuildingen har resulteret i, at Nordic Catering har fået mange topplaceringer i Google.

Læs mere om linkbuilding her. 

 

Kaffe?

Vi vil rigtig gerne snakke med dig om, hvordan vi kan skabe et webdesign for din virksomhed. Kaffen er klar.
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.