SSG

Website - Landesider - Linkbuilding

Landesider

Siteworks lavede et website til SSG i marts 2016. Samarbejdet med SSG har udviklet sig meget siden, og som et led i vores online marketing-strategi, oprettede vi i 2017 4 nye søgemaskineoptimerede landesider. De nye landesider resulterede i, at SSG nu har fået nogle særdeles gode placeringer i Google - et rigtig godt udgangspunkt for flere kunder. 

Se landesiden om brandskade her.

Linkbuilding

Professionelt arbejde med linkbuilding er en af de mest effektive måder at skabe gode placeringer i Google - især hvis websitet (i SSGs tilfælde de nye landesider) er i tip top i orden. Google anser links som anbefalinger, og en god linkprofil indikerer derfor, at dit website er et besøg værd. Det belønnes med høje placeringer.

Læs om hvad linkbuilding er for en størrelse her. 

 

Resultatet

Landesiden om brandskader betød, at SSG rykkede hele 269 op på Google på bare én måned. Det gode ved linkbuilding er, at vi ofte ser en yderligere stigning i placeringerne med tiden. Det bliver derfor spændende at følge effekten af vores arbejde for SSG i fremtiden.

 

Kaffe?

I Siteworks vil vi rigtig gerne tale med dig om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Kaffen er klar.
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.