Vækstfonden

Tilmeldingsløsning til årsmøde 2018

Tilmeldingsløsning

Med vores tilmeldingsløsninger sparer I tid og ressourcer ved planlægningen af events og arrangementer. Vi har blandt andet lavet tilmeldingsløsningen for Vækstfondens årsmøde 2018, hvor 4000 deltagere kunne tilmelde sig via vores system. Vækstfonden fik en tilmeldingsløsning, der stemmer overens med virksomhedens visuelle identitet, og de deltagende havde adgang til fuld oversigt over andre tilmeldte. 

Læs mere om Siteworks tilmeldingsløsning her. 

Pris

Modsat mange andre udbydere er prisen for vores tilmeldingsløsning den samme - uanset hvor mange deltagere, der skal tilmelde sig arrangementet. Prisen afhænger med andre ord af jeres behov, og den inkluderer altid et oplæringskursus. Vi har mange års erfaring og har blandt andet lavet tilmeldingssystemer for Danske Bank og Ørsted. 

Læs mere om vores priser her. 

 

Funktioner

Vi kan systematisere alle administrative aspekter på en hensigtsmæssig og stilfuld måde. Siteworks kan både lave avancerede tilmeldingssystemer med et væld af funktioner i unikke og skræddersyede designs. Vi kan dog også lave mindre, skabelonbaserede løsninger til lave priser. Løsningerne tilpasses jeres unikke behov og skræddersys efter arrangementets tema.

Se oversigten over de mange funktioner her.  

 

Kaffe?

I Siteworks vil vi rigtig gerne tale med dig om, hvilken tilmeldingsløsning, der passer til jeres arrangement.
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.