A2 Reumatologi og idrætsmedicin

Website

Redesign

A2 er en gammel kunde af Siteworks. Da deres website efterhånden havde en del år på bagen, var det på tide, at få det redesignet så deres profil på nettet stod knivskarp igen.

Samarbejde

Igennem hele forløbet har vi arbejdet tæt sammen med A2's web ansvarlige medarbejdere. Vi har lyttet til ønsker, diskuteret løsninger og rådgivet i forhold til de erfaringer vi har på feltet. Det gælder helt fra starten af projektet, ved de første udkast af det nye design og helt til slut, hvor de sidste finpudsninger skulle laves. Et godt samarbejde er nøglen til en god løsning, og A2 er rigtig glade for deres nye website.

 

Design

Da A2 er et hospital og handler om sundhed og velvære, var det vigtigt, at webdesignet også kom til, at udstråle den seriøsitet og kliniske stil som hospitalet repræsenterer. Nedtonet lyse farver på den hvide baggrund understøtter dette og med store billeder på hver side man kommer ind på, giver vi brugeren et indblik i hospitalets indretning miljø og professionalisme.

Se sitet her

 

Kaffe?

I Siteworks vil vi rigtig gerne tale med dig om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Kaffen er klar.
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.