Bikestardo

Website design - Udvikling af bestillingsmodul

Koncept

Bikestardo kom som nyopstartet forretning til Siteworks for at få udviklet et helt nyt website til deres online booking-service af cykler i Spanien. Det betød, at vi både skulle designe et website - og udtænke et bestillingsmodul til deres udlejningsservice.

Book en cykel

Da bestillingsmodulet både skulle kunne håndtere bookning af cykler og udstyr, tænkte vi, at den smarteste løsning på et bestillingsmodul var at dele cykler, udstyr og registrering op i hvert sit step i bestillingen. Derfor er bestillingsmodulet lavet som en step-by-step guide. På den måde skal brugeren kun tage stilling til få ting på hver side i bestillingen - fremfor at skulle forholde sig til en masse produkter på én side.

cykel
 

Design

Bikestardos forretning bygger på udlejning af High end cykler til cykelentusiaster. Derfor er det vigtigt, at sitet fremstår professionelt. Med store flotte billeder, en kraftig typografi samt en let tilgængelighed til bookning af cykler, vækker vi interessen hos den person, der kommer ind på sitet. Med en let tilgængelig menustruktur og knapper der leder brugeren over til de vigtiste ting, underbygges resten af designets simpelthed. Selvom det på papiret er et site med mange tunge funktioner, såsom bestillingsmodulet, formår vi at gøre det til en simpel og behagelig oplevelse at besøge.

www.bikestardo.dk

 

Kaffe?

Vi vil rigtig gerne snakke med dig om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Kaffen står klar.
Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.