Icon

Søgemaskineoptimering

- bliv fundet på Google 

 7 grunde til du skal i gang med søgemaskineoptimering:

​ Du opnår mere synlighed for færre penge

​ Du får flere relevante besøg til din hjemmeside

​ Dit online markedsføringsbudget optimeres

​ Din virksomhed opnår større brandingeffekt

​ Mere fokus på dine produkter og services

​ Hurtigere tilgang af nye kunder

​ Konkrete og målbare resultater, som kan aflæses på bundlinjen

Se vores løsninger Kontakt os

Onsite og offsite søgemaskineoptimering

Man kan dele arbejdet med søgemaskineoptimering op i to - onsite søgemaskineoptimering og offsite søgemaskineoptimering.

Onsite SEO er det arbejde man kan lave på selve hjemmesiden, for at forbedre placeringerne på søgemaskinerne. Eksempler på dette kan være tekstoptimering, søgevenlige URL'er eller korrekte overskrifter.

Offsite SEO er forbedringer man laver eksternt, så ens hjemmeside opnår bedre søgemaskineresultater. Dette kan være link-building, oprettelse af kampagnesite eller brug af sociale medier.

Vil du høre mere om dine muligheder for flere kundehenvendelser med søgemaskineoptimering? Ring på 36 38 02 00

Søgemaskineoptimering

- synlighed er lig med flere kunder

Det hele handler om at skaffe dig flere besøgende til din hjemmeside. Jo flere besøgende, desto flere kundehenvendelser får du.

Hvorfor bruge sine markedsføringskroner på aviser, telefonbøger, tv, blade og magasiner når vi har søgemaskinerne?
I stort set alle medier vi annoncerer i, handler det om at vække kundens behov. I søgemaskinerne er behovet allerede eksisterende hos din kunde - i og med kunden selv søger efter det i søgemaskinen – hvorfor det nu handler om, at din hjemmeside kommer frem på det søgte behov. Og det er her søgemaskineoptimering kommer ind i billedet.

I dag skriver de fleste folk 2, 3 og 4 ord, når de søger i søgemaskinerne. Derfor er det vigtigt at få din hjemmeside til at ligge godt på alle de ord og ordkombinationer, som dine kunder kunne finde på at søge på i søgemaskinerne.

Trafik fra søgemaskiner giver værdifulde kunder, da de på forhånd har vist interesse for dit produkt - de søgte jo efter det! Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside kommer frem når brugerne søger efter dit produkt eller services - med en placering foran dine konkurrenter!

 

Hvad får du hos Siteworks?

Har du råd til selv at spendere, de mange timer søgemaskineoptimering kræver, eller skal opgaven varetages af eksperter inden for søgemaskineoptimering?

 ​Hos Siteworks får du en fast pris, lige meget hvor mange kliks du opnår om måneden.

​ Vi udarbejder en liste med relevante søgeord og -kombinationer for dit produkt, som bliver optaget på søgemaskiner som eksempelvis Google.

​ Adgang til og rådgivning om omfattende statistik via vores eget modul til søgemaskineoptimering og Google Analytics.

​ Fast kontaktperson

Guide: Linkbuilding for begyndere

Søgemaskineoptimering, herunder linkbuilding, er i dag meget sværere, end det var for bare fem år siden. For fem år siden kunne du sagtens købe dig til førstepladser på Google med lidt forskellige links hist og her – den tid er for længst forbi. 

I dag er linkbuilding en meget kompleks størrelse, der sætter større krav til dine færdigheder, værktøjer og metoder end nogensinde før. At få vedvarende succes med linkbuilding kræver, at du bruger forskellige strategier og metoder samt løbende adapter Googles ændringer i dit arbejde.

I følgende blogindlæg giver vi seks metoder, der er rettet mod begyndere, som ønsker at komme i gang med linkbuilding.  

Sådan kommer du i gang med linkbuilding
Hvis linkbuilding er helt nyt for dig, så fortvivl ikke – der er mange metoder, du kan udføre uden dyre hjælpeprogrammer og indgående kendskab til SEO. Selvom nogle af metoderne virker banale og forsimplede, kan arbejdet med disse seks linkbuilding metoder sagtens optimere din synlighed i søgemaskinerne.

  1.  Hvem kan give dig et backlink?
  2. Udvid dit onlinenetværk
  3. Skriv anbefalinger (testimonials) 
  4. Opret en blog
  5. Brug (troværdige) linkkataloger
  6. Skriv gæsteindlæg på relevante blogs

Læs hele blog indlæget omkring linkbuilding her