Icon

Specialudviklet tilmeldingssystem varetog flere tusinde tilmeldinger, uden Deloitte skulle bruge ressourcer på administration.

 

Intelligent eventsite med personlige logins

I forbindelse med Deloittes 100-års jubilæum i 2012 oprettede Siteworks et unikt eventsite med et avanceret tilmeldingssystem integreret. Når en deltager loggede ind med sit personlige login, var vedkommenes generelle oplysninger allerede indtastet i systemet. De deltagere der kom langvejs fra, kunne tilvælge transport og ophold på samme site - og samtlige inviterede kunne logge ind i systemet igen for at foretage ændringer eller afmelde sig. Havde inviterede spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen, kunne de skrive direkte til Siteworks via en hotline-løsning.

Smarte løsninger rækker langt – og er miljøvenlige

Når deltageren mødte op til koncernfesten i Bella Centret, kunne vedkommende blot fremvise en kvittering på sin smartphone, som blev skannet. Deltageren fik da udleveret et armbånd, der varierede i farve, alt efter hvilken afdeling deltageren var tilknyttet. Ligeledes fik personer med særlige madønsker et bestemt farvet armbånd, således at tjenerne kunne se, hvem der var eksempelvis var vegetarer. Efter jubilæumsfesten var afviklet, kunne Deloitte via tilmeldingssystemet se, nøjagtigt hvem der mødte op, og hvem der udeblev.

Kontakt os Se vores løsninger

Anvendte kompetencer