Icon

God optimeringsløsning, der hurtigt blev eksekveret

Intelligent og købsoptimeret webdesign

Intermail Danmark A/S er producent og leverandør af konvolutter og emballage på det skandinaviske marked og forhandler emballageartikler gennem brandet SkanPack.com. InterMail henvendte sig til Siteworks, fordi de ønskede større aktivitet og en mere tilgængelig webshop, der matchede nutidens brugere. Vi fandt hurtigt frem til, at et redesign med fokus på brugervenlighed og overskuelighed var et væsentligt sted at starte. Med særligt fokus på webshop-delen kommunikeres fordelene ved at handle med SkanPack i et stringent webdesign, der matcher InterMails øvrige visuelle identitet.

"Siteworks er en super virksomhed, som hurtigt sætter sig ind i kundernes ønsker (...). Vi var bagud på tid, men Siteworks tog udfordringen op, og vi kunne efter en måned være på banen med en super nem og overskuelig løsning. Vores kontaktpersoner var hurtige og kom med gode, brugbare løsninger (...). Kunder, der ikke har opdaget jer endnu, går glip af en effektiv virksomhed.".
Kit Grønlund, Salgsdirektør, InterMail A/S SkanPack. 

Godt samarbejde giver gode resultater

Da webdesignet var færdigudviklet og implementeret, forsynede vi hele websitet med de rette metatitler og beskrivelser, så hele SkanPack.com er søgemaskineoptimeret og forberedt til at vinde terræn i de organiske søgeresultater. Derved blev resultatet af et effektivt samarbejde et intelligent og velfungerende website, som både SkanPack, Siteworks og Google er vilde med.

Kontakt os Se vores løsninger