Icon

Søger du det bedste CMS?

- udviklet med konstant tanke for brugervenlighed.

Kan du Word? - så kan du også opdatere din hjemmeside med et CMS (Content Management System). Du kan nemt redigere tekst, tilføje billeder, tilføje nyheder/blogindlæg og meget mere. Vores system har den store fordel, at det versionopdateres centralt, så du ikke skal betale for eller bøvle med diverse løbende opdateringer. Dette gælder både selve CMS'et, men også diverse plugins og moduler, som i vores CMS altid er ajour og kompatible med hinanden. Det bedste ved det hele? Det kommer, hvis du læser videre.

Hvorfor Siteworks CMS? Kontakt os

Moduler, der snakker sammen

De mange plugins i open source-systemer er en konstant udfordring, da det skaber problemer med både sikkerhed og kompatibilitet, da de er udviklet forskellige mennesker, som ikke kan tage højde for kodestykker i andre plugins. I praksis er det kludetæpper af kode, som før eller siden stopper med at fungere korrekt. Med SIteworks CMS slipper du for sådanne bekymringer, da samtlige plugins altud er udviklet samme sted, så de også virker sammen med andre moduler og plugins. Hertil oplever mange firmaer, at et svagt plugin bliver angrebet af ondsindet software med kompromittering af data til følge. Den slags er aldrig sket i Siteworks CMS.

Standard- eller specialudviklede moduler?

Et kerneaspekt i de fleste CMS systemer er frihed. Friheden til at kunne ændre eller udvide hele eller dele af systemet, når der bliver behov for det. Siteworks CMS kan håndtere store som små hjemmesider. Fælles for dem er det, at de uundgåeligt vil skulle tilpasses  den enkelte virksomheds behov, som løbende ændrer sig. Der skal ofte integreres med andre teknologier, eksisterende websystemer, eksisterende statiske websider m.v.