Icon

Webudvikling

- med omtanke

Hos Siteworks holder vi os konstant opdateret om hvad der rører sig på Internettet. Denne viden anvender vi i vores proces, når vi arbejder med udviklingen af din nye hjemmeside. Vores mange års erfaring gør, at vi kan levere både out-of-the-box løsninger samt komplicerede løsninger med f.eks. e-handel og integration til andre systemer.

Webintegration

Flere af vores kunder efterspørger muligheden for at kunne integrere eksisterende datasystemer, som eksempelvis lager- og økonomisystemer, med deres hjemmeside. Derfor er vores udviklere også specialister i integrationsløsninger mellem ERP systemer og Siteworks CMS.

Intranet og ekstranet

Med vores brugerstyringsmodul er det nemt at lave et intranet eller et ekstranet, skræddersyet efter jeres behov. Opret eksempelvis områder på din hjemmeside til medarbejdere, medlemmer, forskellige kundesegmenter, partnere og meget mere.

SMS Gateway

Med en SMS Gateway kan du nemt kommunikere med dine kunder gennem SMS beskeder. Ønsker du at udsende SMSer eller MMSer til dine kunder eller forretningspartnere, hjælper vi dig med at oprette en formular på din hjemmeside, der opsamler kundens navn og mobilnummer.