Icon

Måske vi kan gøre det 15% billigere end jeres nuværende løsning?

Hos Siteworks IT hjælper vore IT konsulenter jer igennem små som store opgaver. Vi har både mulighed for at bistå ved akut- og enkeltopgaver, løbende drift, såvel som større sammenhængende opgaver eller være projektleder på længerevarende opgaver.

Vi er uafhængige af bestemte leverandører og varemærker

IT er IT, og vi er ikke afhængige af bestemte leverandører eller varemærker for at nå et mål, men vi samarbejder om at finde den rigtige løsning med de rigtige teknologier.

Få en gratis gennemgang - og et uforpligtende tilbud

Har I en eksisterende installation, der står for opgradering, eller har I behov for et uvildigt bud på mulige forbedringer? Så lad os gennemgå det og komme med vores input.

Få en uforpligtende vurdering af jeres IT-installationer - kvit og frit!

Kontakt os her

Hvem er Siteworks IT

Siteworks IT’s konsulenter har over 20 års erfaring inden for branchen, og de har derfor et godt fundament for at løfte installationer - uanset om jeres miljø er nyt eller gammelt.

IT-konsulenter med fødderne på jorden - og jyske rødder

Oprindeligt er vi fra det jyske, hvor grundighed og sindighed er en dyd. At bringe dette med ind i et IT-miljø, hvor alle er afhængige af, at ”tingene bare kører”, er vigtigt for at sikre sig en løbende stabil drift på baggrund af gennemtestede og planlagte ændringer.

Kontakt os