Icon

Overskueligt tilmeldingssystem du kan bruge til møder, firmafester og meget mere!

Med Siteworks’ tilmeldingssystem sparer du tid og ressourcer, vi er sikre på, du kan bruge på en meget mere hensigtsmæssig måde – og samtidig kan du trygt stole på, at vores dygtige designere præsenterer din fest på et grafisk flot og indbydende website. Et tilmeldingssystem fra Siteworks håndterer registering og administration, så du kan bruge din tid på selve arrangementet. Desuden minimerer det chancen for fejl, forsvundne billetter og meget mere som tidligere har krævet unødvendige ressourcer.

Mange anvendelsesmuligheder

Vores tilmeldingssystem kan håndtere både små og store arrangementer, fra små kundemøder til den store koncernfest - fælles for alle arrangementer er dog, at Siteworks altid er med dig hele vejen, så du kommer sikkert i mål med dit arrangement. Gå på opdagelse i vores cases og se et udvalg af forskellige anvendelsesmuligheder.

Kontakt os

Ideelt til håndtering af tilmeldinger

Et Siteworks tilmeldingssystem giver dig mulighed for at drage fordel af en specieludviklet løsning, hvor der fokus på brugervenlighed og nem håndtering af dine deltagere. Du skal blot fortælle os hvem der må tilmelde sig, og herefter håndterer systemet alt det praktiske omkring selve tilmeldingen.

Gennemtestet og brugervenligt CMS

Vores tilmeldingssystem er bygget op med et bagvedliggende CMS, hvilket gør det nemt og brugervenligt at udføre løbende rettelser/tilføjelser på løsningen, mens du får den fleksibilitet som er nødvendigt for at tilpasse systemet til netop dit arrangement.


Tip: Lad Siteworks håndtere det tekniske fra invitationer til evaluering, og brug den overskydende tid på at give dine gæster den bedste oplevelse. 

 

Udsend invitation, praktisk information, evaluerings- og reminder-mails

Lad tilmeldingssystemet håndtere e-mail kommunikationen med dine deltagere, så dit budskab kommer ud til de relevante personer. Med en simpel sortering kan du nemt udsende relevante informationer til dine deltagere.

Hvad siger deltagerne om dit arrangement?

Udsend et evalueringsskema til de personer som har deltaget på arrangementet, og få deres ærlige vurdering af dit arrangement. Tilmeldingssystemet giver dig mulighed for at opsætte et interaktivt evalueringsskema, som kun udsendes til de fremmødte – det giver dig en eftertragtet feedback, som kan bruges til at forbedre eller justere fremtidige arrangementer.


Tip: Øg deltagerantallet ved udsendelse af reminder e-mail til de personer som endnu mangler at tilkendegive deres deltagelse.

Integrer multimediefiler som billeder, videoer mm.

Udform dit indhold, design og budskab så det passer bedst til dit arrangement, og lad Siteworks assistere dig med opsætningen af tunge filer, video eller billedgallerier.

Del gæsternes billeder fra festen med et #hashtag

Tilmeldingssystemet kan nemt integreres med sociale medier, så alle gæsternes billeder automatisk bliver delt med resten af festen. Anvend populære tjenester som Facebook, Instagram og Twitter.


Tip: Fortæl dine gæster, at de skal anvende #ditarrangement når der postes billeder og opdateringer - så kan alle fra festen se dem i et samlet galleri undervejs.

100% online-baseret og kan tilgås på tværs af tid og rum

Dit tilmeldingssystem er bygget som en hjemmeside, og kan som standard tilgås af alle i hele verden - i døgnets 24 timer. Det eneste det kræver er adgang til internettet. Hvis dit arrangement kun er til specielt indbudte gæster, så kan systemet nemt låses på IP-adresser eller via et unikt login, så du sikrer, at uvedkommende ikke har adgang til dit indhold og design.

Tilgå tilmeldingssystemet fra mobil og tablet

Et Siteworks tilmeldingssystem er optimeret til smartphones og tablets, så inviterede nemt kan tilmelde sig fra alle mobile enheder. Det kaldes responsive design, og er en selvfølge når Siteworks leverer dit tilmeldingssystem.


Tip: Tilmeldingssystemet kan bruges både før, under og efter arrangementet - en god evaluering kan altid bruges fremadrettet.

 

Få overblik over deltagerne og deres individuelle ønsker

Alle de tilmeldte og deres individuelle ønsker registres i det bagvedliggende system, og kan nemt trækkes ud til Microsoft Excel. Herfra kan der sorteres og segmenteres i deltagerens ønsker, så du hele tiden har det fulde overblik. Alle data kan leveres direkte af Siteworks på fastsatte tidspunkter og i aftalte intervaller.

Fortæl dine deltagere hvem der kommer

Med en online deltageroversigt kan de inviterede hele tiden følge med. Listen opdateres automatisk når der kommer nye til- eller afmeldinger.


Tip: Hvis du selv vil følge med, så kan du nemt få adgang til alle tilmeldingerne uden Siteworks hjælp - og så det kræver ingen speciel IT erfaring.

Hold styr på dine gæster

Ønsker du nem og overskuelig registrering af dine deltagere på arrangementet, så er Siteworks tilmeldingssystem ideelt. Vi indsætter en unik stregkode på den billet som deltageren modtager ved tilmelding. Stregkoden bliver scannet ved ankomst, og du kan løbende følge med i deltagerantal, bordplan m.v. i det medfølgende rapporteringssystem.

Hjælp gæsten på vej

Ved ankomst kan gæsten guides i program, placering m.v., da oplysninger fra tilmeldingen kan vises på en tilhørende tablet. 


Tip: Med en stregkode på billetten sikre du dig mod uventede gæster. Stregkoden fungerer kun én gang - det sikre dig, at det kun er reele deltagere som har adgang til dit arrrangement.

Lad deltagerne stille spørgsmål

Tilføj en traditionel FAQ (ofte stillede spørgsmål) til din tilmelding, og lad deltagerne stille spørgsmål til arrangementet via en integreret formular. På den måde kan du tilbyde support og hjælp til de deltagere, som har spørgsmål omkring tilmeldingen eller selve arrangementet.

Svar kun på det samme spørgsmål én gang

Ingen spørgsmål er dumme, og en e-mail formular gør det nemt for deltageren og letter samtidigt din administrationen. De mest populære spørgsmål kan nemt præsenteres for andre deltagere på siden. Dermed behøver du kun at svare på det samme spørgsmål én gang.


Tip: Med en god beskrivelse af arrangementet reducerer du spørgsmål. Udnyt alle de funktioner som systemet giver dig - i sidste ende giver det gæsten den bedste oplevelse.

 

Udfør ændringer med personlige logins

Tillad dine deltagere at ændre i deres tilmelding undervejs, så deres oplysninger altid er opdaterede. Der tildeles automatisk et unikt kodeord på deltagerens billet, som giver mulighed for at redigere i sin tilmelding. De nye data opdateres automatisk i systemet, og håndteres udelukkende af deltageren selv – det minimerer den løbende administration og projektledelse, og dine data er altid 100% opdateret.

Er en deltager forhindret i at deltage?

Hvis en deltager er blevet forhindret i at deltage, så kan de nemt afmelde sig via tilmeldingssystemet. Det hele foretages automatisk så du altid kender det præcise deltagerantal, og du kan hele tiden følge med via et opdateret udtræk til Microsoft Excel.


Tip: Fastsæt en slutdato for redigering og afmelding. Efter denne dato kender du det præcise deltagerantal.

Præsentere arrangementer med et eksklusivt temadesign

Med et Siteworks tilmeldingssystem kan du vælge én af vores gennemtestede skabeloner, som tilføjes din grafiske identitet, og indholdsopbygges efter dine ønsker. Vores skabeloner er oplagte når du vil hurtigt igang, eller ved mindre arrangementer som ikke kræver et unikt design.

Udvid med et professionelt temadesign

Skal dit tilmeldingssite præsenteres i et flot og professionelt design, så kan Siteworks udarbejde et eksklusivt temadesign til dit arrangement, hvor du er med på sidelinjen i hele designfasen. Med 15 års erfaring indenfor webdesign er Siteworks den oplagte leverandør af unikke temadesigns.


Tip: Få udviklet din egen skabelon, så den nemt kan anvendes igen og igen til fremtidige arrangementer.

 

Inkluder unikke bruger-id (eks. medarbejdernummer)

Har du et internt arrangement, hvor du på forhånd kender dine deltagers oplysninger, så kan de nemt importeres i tilmeldingssystemet. Derefter kan de inviterede logge ind med et unikt medarbejdernummer eller e-mail, og foretage deres tilmelding. Deres stamoplysninger kender systemet allerede, og deltagerne skal blot gennemse disse inden tilmelding. 

Alle data samlet ét sted

I det rapporterede udtræk vil alle de importerede oplysninger fremgå, og du har det hele samlet på ét sted.


Tip: Anvend kun denne funktion, hvis du kender alle de inviterede og deres oplysninger på forhånd.